0

Cum cumpar?

Comenzi online

Puteti sa comandati produse direct de pe site. Comandati produsul dorit apasand pe butonul de comanda Adauga in cos.

Purchase process - step 1

După ce ați adăugat toate produsele dorite în coșul dvs. de cumpărături, din cadrul acestuia dați click pe "Finalizeaza".

Purchase process - step 2

După apăsarea butonului Finalizează se va deschide Coşul meu unde se pot vizualiza produsele selectate de dumneavoastră. Aici aveţi posibilitatea să alegeţi numărul de bucăţi pentru fiecare produs ales (prin alegerea valorii zero puteţi confirma eliminarea produsului respectiv din coş).

După ce aţi fixat cantităţile dorite, alegeţi metoda de plată preferată şi dacă sunteţi de acord cu Totalul apăsați pe butonul Trimite comanda pentru a deschide formularul de comandă.

Purchaes process - step 3

Completati formularul cu date exacte si apasati pe butonul Trimite comanda.

Purchaes process - step 4

Selectați tipul de comandă și completați căsuțele. Dacă sunteți persoană fizică nu bifați căsuța “Factură”. După trimiterea comenzii veți primi un e-mail sau un telefon cu detaliile privind comanda efectuată. Prețurile produselor afișate pe acest site sunt pentru consumatorii finali și au caracter informativ putând fi schimbate fără o înștiințare prealabilă și nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele greșeli de tehnoredactare.

Comenzi din Catalog

În cazul în care ați vizionat optiunea CATALOG a paginii noastre și doriți să aflați mai multe detalii (prețuri, date tehnice, termene de onorare) despre produsele care vă interesează, dar nu aţi găsit produsul pe site, atunci vă rugăm să ne trimite-ți un e-mail la office@brwromania.ro în care vă rugăm să specificați denumirea și codul produsului, numărul de bucăți precum și denumirea catalogului. În cel mai scurt timp posibil operatorii noştri vă vor trimite o ofertă personalizată.

Vă mulțumim!