Politica de confidențialitate a datelor personale

SC JUST MOB TRADE SRL cu sediul in Baia Mare, Str. Fabricii Nr. 7A, CUI RO39199139, J24/528/2018 este operatorul și administratorul platformei online www.fabricadelumini.ro .

Operatorul datelor cu caracter personal

SC JUST MOB TRADE SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. Iar acesta răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Colectarea datelor cu caracter personal

Datele de identificare pe care utilizatorul site-ului www.fabricadelumini.ro le oferă atunci când realizează o comandă pe site sau se abonează la newsletter, pot fi folosite pentru contactarea respectivului utilizator cu scopul de a-l informa pe acesta cu privire la comanda făcută, informarea cu privire la campaniile SC JUST MOB TRADE SRL și la produsele SC JUST MOB TRADE SRL șau pentru activitatile de marketing desfășurate de societate și partenerii săi, cu respectarea dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul companiei SC JUST MOB TRADE SRL. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei SC JUST MOB TRADE SRL. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. De asemenea, informațiile cu caracter personal pot fi divulgate către organele statului, în situația în care există o cerere expres din partea acestora și dacă legea o impune.

SC JUST MOB TRADE SRL utilizează datele dvs. în urmatoarele scopuri:

- pentru a contacta, a confirma și a trimite comenzile realizare pe sitre-ul www.fabricadelumini.ro

- pentru a informa cu privire la campaniile fabricadelumini.ro

- pentru a informa cu privire la produsele fabricadelumini.ro

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de SC JUST MOB TRADE SRL, cu excepția următoarelor situații:

- aveți o reclamație nerezolvată

- aveți o comandă deschisă care nu a fost expediată sau doar parțial expediată

- aveți o datorie neplătită către SC JUST MOB TRADE SRL

- dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră, conform legislației de contabilitate.

Aveți dreptul să solicitați către SC JUST MOB TRADE SRL:

- modificarea datelor cu caracter personal, dacă susțineți că acestea sunt incorecte

- dezactivarea de la newsletter sau refuzul marketingului direct

- o copie a informațiilor dvs. într-un format ușor accesibil

Dacă aveți întrebări, sugestii despre informațiile dvs. sau doriți să faceți o reclamație, completați un formular sau ne puteți contacta la:

Număr mobil:

- 0753035035

- 8:00 – 16:00

- Email: office@fabricadelumini.ro

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password